Manresa obre el termini de sol·licituds pels ajuts de material escolar

El període de sol·licituds finalitza el 15 de juliol

L’Ajuntament de Manresa ha obert avui una nova convocatòria del programa d’ajuts per a material escolar i activitats de suport a la normalització educativa per al curs 2021-2022 per un import de 110.000 euros. El període de sol·licituds restarà obert fins al 15 de juliol.

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts escolars a l’alumnat de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que presenten dificultats econòmiques per a la compra de llibres, material didàctic escolar, i/o participar de les activitats programades al llarg del curs escolar 2021-2022.

Poden sol·licitar l’ajut de material escolar aquell alumnat que estigui empadronat a Manresa, matriculat en un centre educatiu de Manresa per al curs 2021-2022 i  que la unitat familiar de convivència reuneixi els requisits d’ingressos establerts a les bases de la convocatòria.

La sol·licitud per aquest curs escolar serà en format online a través de l’enllaç adjunt.

Per a persones que no disposin de mitjans tècnics per a realitzar la sol·licitud online podran demanar cita prèvia a partir del dia 28 de juny a l’enllaç adjunt  o per telèfon 938752485