Manresa millora les calçades dels carrers Pau Casals, Francesc Juanola i al Xup

L’actuació al carrer Pau Casals ha començat avui

La Secció de Planificació de la via pública de l’Ajuntament de Manresa informa que aquesta setmana continuen els treballs d’asfaltat de calçades a la ciutat, unes actuacions que formen part el Pla de Millora de l’Espai Públic 2021. La setmana passada se’n van fer als carrers Girona, Major i al Passatge Ferrocar ril.

Avui els treballs de pavimentació s’han iniciat al carrer Pau Casals, entre el carrer Santa Joaquima i el carrer Enric Morera. Dimecres s’actuarà al barri del Xup, al tram entre el bloc número 5 i el número 9; i dijous començaran al carrer Francesc Juanola, entre el carrer Divina Pastora i el carrer Oms i de Prat.

Treballs al carrer Pau Casals

A partir d’avui i durant tres dies es tallarà el trànsit de vehicles del carrer entre el carrer Santa Joaquima i el carrer Enric Morera, sense afectar a les cruïlles amb aquests carrers ni amb els carrers Amadeu Vives i Lluís Millet.

La Línia 2 La Parada del servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut i no realitzarà les parades de: Pau Casals i La Parada. Consultar afectacions i parades provisionals a www.manresabus.com.

L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es farà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.

Treballs al barri del Xup, entre el bloc número 5 i el bloc número 9

A partir de demà es prohibirà l’estacionament a partir de les 15 h. Dimecres al matí es tallarà el trànsit de vehicles entre l’accés de la C-37z i l’escola Muntanya del Drac, afectant el vial d’accés a l’Església de la Mare de Déu del Roser. És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.

Treballs al carrer Francesc Juanola, entre el carrer Divina Pastora i carrer Oms i de Prat

Dimecres es prohibirà l’estacionament a partir de les 8 h. A partir de dijous, 15 de juliol, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Francesc Juanola, entre el carrer Divina Pastora i el carrer Sant Magí, sense afectar a les cruïlles.

L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre que  l’estat dels treballs així ho permeti. És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.

Properes actuacions

  • Carrer Roger de Flor, entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Magí.
  • Carretera de Santpedor,  cruïlla amb accés a l’Estació d’Autobusos.
  • Passeig Pere III – Plaça Espanya (parada de transport interurbà).
  • Avinguda Bases de Manresa, entre plaça Bages i el carrer Font del Gat.
  • Carrer Caputxins, entre carrer el carrer Sant Benet i el carrer Nou de Santa Clara.