Manresa Jove organitza “Challenge ADN Lúdic”

L’activitat es farà el 27 de febrer, de 17 a 19 h, i està adreçada a joves a partir de 12 anys

El dissabte 27 de febrer de 17 a19 h es durà a terme un joc virtual Challenge ADN LÚDIC, una activitat gratuïta adreçada al públic jove a partir de 12 anys.  Una proposta on-line per a persones joves que vulguin posar a prova el seu enginy i comprovar el seu nivell d’ADN Lúdic.

A causa de la impossibilitat de dur a terme activitats d’oci i lleure de forma presencial, Manresa Jove opta per seguir oferint activitats de qualitat per els i les joves de la ciutat. Aquesta vegada es tracta d’un joc virtual que t’ofereix superar diversos reptes de la forma més divertida, on la rapidesa i l’enginy seran uns bons aliats. Hi haurà 40 places que s’atorgaran per ordre d’inscripció.

El Joc és a càrrec de la Fundació La Xarranca i el CAE i és gratuït. Per tal de poder-hi participar cal disposar d’un ordinador amb connexió a Internet, d’un smatphone o tauleta amb lector de codis QR, tenir un compte de correu electrònic on rebre l’enllaç del ZOOM i ser a casa en el moment del joc per poder superar totes les proves.

 

Les inscripcions estaran obertes a partir del 10 de febrer al web de Manresa Jove: www.manresajove.cat