Manresa 2022 ja té portal web amb tota la informació del projecte en tres idiomes

Aquest domini digital incorpora un bloc anomenat 'Sala de premsa', on s'aglutinen totes les notícies sobre el pla

Imatge del nou web de Manresa 2022. Foto CEDIDA

Es pot tenir accedir a tota la informació relacionada amb aquest projecte estratègic de ciutat, a les diverses accions agrupades en els seus tres eixos i ara, també, a una sala de premsa en la qual es penjaran totes les notícies relacionades amb el projecte i els arxius multimèdia que generi. Serà de consulta ràpida i permetrà la descàrrega de documents.

El projecte Manresa 2022 acaba d’estrenar una nova pàgina web que incorpora la possibilitat de consultar-lo en tres idiomes: català, castellà i anglès. Properament, està previst que s’afegeixin altres idiomes, com l’italià, el francès o l’alemany, d’acord amb la vocació d’internacionalització inherent al mateix projecte.

El web s’estructura en quatre apartats: ‘Manresa 2022’, amb informació sobre el projecte, la figura de Sant Ignasi, les xarxes de treball i la comissió de valors que el nodreix; ‘Transforma’, que inclou informació detallada sobre totes les actuacions d’adequació d’espais ignasians i del centre històric que s’han efectuat des de Manresa 2022; ‘Acull’, que repassa les accions destinades a la millora turística del pla de màrqueting de Manresa Turisme i, especialment, aquelles que incideixen en la Manresa ignasiana; i ‘Batega’, que agrupa tots els esdeveniments culturals, artístics, esportius o educatius que s’estan duent a terme anualment des de Manresa 2022.

A banda d’aquests apartats, la web també incorpora una secció de notícies i agenda d’actes relacionats o directament gestionats per l’organització de Manresa 2022.

Des de la web, a banda de conèixer millor el projecte, els seus eixos i les accions que inclou, també es poden fer reserves de localitats o d’entrades anticipades on-line dels esdeveniments organitzats per Manresa 2022, com és el cas, actualment, dels concerts del cicle de músiques amb ànima Sons del Camí o de diversos actes de les Festes de Sant Ignasi, que enguany requereixen una inscripció prèvia per a mantenir una limitació d’aforament i assegurar les condicions sanitàries i de seguretat que estableixen els protocols corresponents.

El bloc

La web també incorpora un bloc anomenat ‘Sala de premsa’ al qual s’accedeix des del mateix apartat Manresa 2022 i que aglutina totes les notícies generades a partir d’aquest any 2020 pel projecte, classificades per eixos i per ordre cronològic. Permet la consulta i descàrrega de documents relacionats amb Manresa 2022, ja sigui un programa de mà o una presentació, incorpora una galeria d’imatges i, també, permet subscriure’s al canal per rebre directament les notícies via correu electrònic.

Aquest bloc, a més, connecta totes les xarxes socials que gestiona Manresa 2022 (Instagram, Twitter, Facebook i Youtube) i que, tres cops per setmana, van generant continguts al voltant del projecte i de les activitats relacionades.

El nou bloc permet disposar de la informació més actualitzada del projecte Manresa 2022 a l’instant i agrupar en únic lloc web els diversos continguts que es van generant setmana rere setmana.