L’Espai Jove Joan Amades acull una exposició de Bernat Marquilles Holgado

L’exposició es pot veure a partir d’avui i fins al 31 de març a l’Espai ExpressArt del centre.

L’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages acull a partir d’avui i fins al 31 de març l’exposició «Invisibles als ulls. Imatges inquietes per un futur urgent», de l’artista manresà Bernat Marquilles Holgado.

Bernat Marquilles es va formar a l’Estudi Blau (Escola Joso) i l’Escola d’Art de Manresa, en els últims anys ha reprès el camí de la il·lustració. Des de la imatgeria de la il·lustració infantil, aquesta exposició és un viatge que dialoga amb totes les edats. Aquarel·les suggerents que parlen de les realitats que ens rodegen, les més agradables i visibles, i les més invisibles i oblidades. Sociòleg i tècnic de desenvolupament comunitari, és des de la dimensió social i comunitària que les seves creacions agafen un propòsit més enllà de l’expressió artística, reconeixent i reconeixent-se en un context de crisi sistèmica. Podeu consultar algunes de les seves obres a l’Instagram @bernatmarquilles.

L’exposició és d’entrada lliure en l’horari habitual de l’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages (c/ Sant Blai, 14 de Manresa): dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h i tardes de dilluns a divendres de 16 a 19 h.

Podreu trobar-ho a l’espai Expressart, que s’ofereix als equipaments de joventut perquè les persones que ho desitgin puguin exposar. Per tal de poder fer ús de l’espai cal que envieu un correu a: manresajove@ajmanresa.cat o trucar a 93 877 13 60.