Les escoles i les llars d’infants d’Igualada celebraran portes obertes del 6 al 13 de març

L’Ajuntament ja editat una guia amb la informació de tots els centres educatius, públics i concertats, de la ciutat

Les escoles i les llars d’infants públiques de la ciutat d’Igualada celebraran les  jornades de portes obertes del 6 al 13 de març. A més, el dia 25 de febrer, a les 18.30  h, també s’organitzarà una sessió informativa, en format virtual, adreçada a les 880 famílies amb infants que han de cursar o P3 o primer d’ESO.

 

En la sessió, es donarà  tota la informació sobre els terminis i d’altres aspectes importants del procés de  matriculació. Les portes obertes a les llars d’infants i escoles públiques es faran de  manera presencial amb cita prèvia. Consistiran en visites amb una durada màxima de  30 minuts. En el cas dels centres públics de secundària, les trobades seran virtuals.  Com a novetat, cal destacar que des l’escola d’art La Gaspar s’ha preparat, en la seva  pàgina web, una visita virtual que permet navegar per les dependències del centre i  visitar els diferents espais. 

 

Pel que fa a les escoles concertades, cada centre decideix el format i la manera  d’organitzar les visites.  

 

D’altra banda, la tinenta d’alcalde Patricia Illa ha informat que el Departament  d’Ensenyament de l’Ajuntament ha editat aquest any un guia electrònica que recull al  informació de tots els centres educatius, públics i concertats, de la ciutat, des de les  llars d’infants fins a estudis post-obligartoris. 

 

Les preinscripcions per al curs 2021-22 es faran abans de Setmana Santa,  concretament, del 15 al 24 de març, pel que fa a educació infantil i primària, i del 17 al  24 de març, pel que fa a secundària. Les preinscripcions es poden fer presencialment  als centres educatius o de manera virtual. Els ciutadans es poden adreçar, també,  l’Oficina Municipal d’Escolarització d’Igualada, des d’on se’ls ajudarà a realitzar aquest  tràmit.