L’Ajuntament de Manresa instal·la un ‘Arbre dels Desitjos’ al Centre Històric per completar la campanya de Nadal

Es tracta d’una olivera que s’ha col·locat a la Plana de l’Om i que un cop acabat el període nadalenc es plantarà a la plaça de la Mel. Tothom hi podrà penjar els seus desitjos per al 2021

La Regidoria de Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa ha instal·lat un ‘Arbre dels Desitjos’ a la Plana de l’Om amb la voluntat de completar la campanya de Nadal –que es va iniciar aquest dissabte amb l’encesa de la il·luminació—, de dinamitzar el nucli hist&og rave;ric i els seus comerços i de proporcionar als ciutadans un element que permeti viure les festes amb il·lusió, malgrat totes les circumstàncies que s’arrosseguen de la pandèmia.

Tothom que ho vulgui podrà penjar a l’arbre els seus desitjos per al 2021. A més a més, els comerços del Centre Històric repartiran targetes i cordills entre la clientela. En paraules de la regidora de Centre Històric, Claudina Relat Goberna, es tracta d’una campanya “amb un vessant emocional que vol connectar també amb el comerç de proximitat, artesanal i amb valors de la ciutat”.

L’arbre que s’ha instal·lat a la Plana de l’Om és una olivera, que un cop acabada la temporada de Nadal es plantarà a la plaça de la Mel de manera definitiva. La replantació anirà acompanyada per una intervenció artística.

La instal·lació de l’arbre se suma a altres iniciatives que l’Ajuntament ha posat en marxa per ambientar els carrers de la ciutat i donar suport a la restauració i al comerç local, com ara la il·luminació nadalenca que es va encendre aquest dissabte, amb la col·laboració de les entitats de comerciants, o el sorteig que permetrà repartir 10.000 euros en vals de compra entre tota la gent que compri en botigues de Manresa o consumeixi en bars o restaurants de la ciutat.