La Passos de Gegant col·labora amb el Fons d’emergència social de Solsona

És la segona aportació en un any que el Centre Excursionista del Solsonès fa a aquest programa

La cursa solidària anual Passos de Gegant, organitzada pel Centre Excursionista del Solsonès, ha tornat a col·laborar amb el Fons d’emergència social de Solsona. Aquest dijous el president de l’entitat, Joan Castella, ha fet el donatiu a l’alcalde, David Rodríguez, dels 882 euros recaptats en l’última edició, gràcies a l’aportació de corredors i col·laboradors de la prova, malgrat que les restriccions per la COVID-19 van obligar a cancel·lar-la i traslladar-la a un format virtual. 

Tot i que l’organització va donar l’opció de recuperar els diners de la inscripció a les prop de 150 persones que s’hi van apuntar, es va aconseguir recaptar 882 euros. Si bé el Centre Excursionista té per costum canviar cada any d’entitat beneficiària de la recaptació, “la crisi sociosanitària provocada per la pandèmia ens ha dut a repetir la nostra aportació al Fons d’emergència”, explica Joan Castella.  

     

De fet, aquest és el segon donatiu en un any que aquesta entitat col·labora amb el mateix programa social, després que a l’agost donés 600 euros recaptats amb la caminada del mes de juny.