La mare de la menor violada a Igualada demana a Sánchez que escolti a les víctimes

Imatge recurs d'un polígon.

La mare de la menor de 16 anys presumptament violada a Igualada (Barcelona) en sortir d’una discoteca la matinada de l’1 de novembre ha demanat aquest dilluns al president Pedro Sánchez que escolti a les víctimes d’agressions sexuals “que estan vives però destrossades” per culpa dels seus agressors.

En una carta a la que ha tingut accés Europa Press, la dona ha expressat que aquests fets no es poden permetre més i ha remarcat que les dones volen “viure segures”.

“Senyor president, vostè pot dormir a les nits tranquil? Perquè jo no puc, ni podré ja mentre visqui. Les famílies afectades estan prenent medicació per poder dormir, les famílies afectades s’emmalalteixen per tant dolor”, ha expressat.

Ha manifestat que es necessiten “lleis molt dures per acabar amb aquesta plaga de violadors perquè cap família més estigui trencada de dolor”, i ha animat a la ciutadania a posar-se dempeus per fer justícia.

“Quan violen la teva filla, violen a tota la teva família, li destrossen la vida a la nena i a tota la família i al seu entorn per a tota la vida”, ha lamentat.

També s’ha dirigit a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, que segons ella, no s’ha pronunciat, i li ha dit: “El que calla atorga, o està amb mi o està en contra meva, si dorms tranquil·la no estem en el mateix equip. No valen paraules, valen accions”.

La mare de la víctima ha fet una crida a tothom qui estigui en contra d’aquestes situacions a “que deixi la seva signatura als ajuntaments de cada localitat on resideixi per acabar amb la plaga”.