Més de 100 comerços ja s’han adherit a la campanya iBons d’Igualada

Encara queden bons disponibles per a adquirir que poden bescanviar-se fins al 12 de desembre o fins a finalitzar les existències

Els iBons ja es poden consumir en 100 establiments diferents de la ciutat d’Igualada.  Aquesta setmana s’ha arribat a aquesta xifra i es preveu que encara pugui augmentar,  doncs els comerços encara poden sumar-se a la campanya. A la web  ibonsigualada.cat poden consultar-se tots els establiments adherits i des d’allà també,  els comerços interessats poden gestionar la seva adhesió. 

La campanya iBons d’Igualada funciona a través de la compra de bons que el  consumidor pot descarregar-se a través de l’aplicació i que pot consumir fins al 12 de  desembre o fins a finalitzar les existències. El preu del bo és de 10 euros, dels quals el  ciutadà només paga 6 euros i els 4 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada  ciutadà pot adquirir fins a 5 bons. Així, qualsevol ciutadà empadronat a Igualada major  de 16 anys pot gaudir de 20€ de descompte en les seves compres.  

En total, s’han emès bons per un valor de 100.000 euros, dels quals, cada comerç pot  disposar d’un màxim de 2.500 euros en bons. 

La campanya pretén incentivar la compra en el comerç local a través d’una acció amb  la que tant consumidor com comerç surten guanyant. 

La campanya, que està organitzada per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada,  aconsegueix amb aquesta iniciativa fomentar la compra en el comerç local. iBons és  una altra eina per a la dinamització del comerç de la ciutat, un dels sectors més  afectats per la situació de pandèmia provocada per la Covid-19.