L’ONCE estrena el seu nou model de quiosc a la rambla Sant Isidre d’Igualada

La nova construcció, que anirà substituïnt paulatinament els quioscos antics, és més àmplia i totalment accessible

Igualada ha estrenat un dels nous quioscos amb què l’ONCE està substituint els seus  punts de venda arreu del territori. El nou quiosc, que es troba a la rambla Sant Isidre,  és més gran que l’anterior, més còmode i accessible.  

El nou disseny compleix amb els requisits d’accessibilitat universal per a la persona  que exerceix la venda i també per als compradors. L’exposició dels productes, amb  més superfície de vidre, és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva  elecció. 

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells i el regidor de Mobilitat i Sostenibilitat, Miquel  Vives, han acompanyat a la Presidenta de l’ONCE a la Catalunya Central, Maite Siles,  en una visita al nou quiosc.  

Siles ha destacat “la comoditat i l’accessibilitat del nou disseny i l’aposta de l’ONCE  per modernitzar l’exterior dels quioscos i que s’integrin perfectament amb el seu entorn  urbà” 

De la seva banda l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha agraït “aquesta modernització  del quiosc per part de l’ONCE i ha demanat que properament es puguin substituir la  resta per tal d’augmentar la comoditat i accessibilitat de tots els punts de venda”.