La venda d’entrades per les activitats de la Festa Major d’Igualada s’obre l’11 d’agost

Es podran comprar al web tiquetsigualada.cat i, a partir del 23 d’agost, de forma presencial a la taquilla del Teatre Municipal de l’Ateneu

El proper dia 11 d’agost, a les 11 del matí, s’obrirà la venda d’entrades de les activitats  i espectacles de la Festa Major d’aquest any. Ja siguin gratuïtes o amb preu assignat  les entrades s’hauran d’obtenir a través del web www.tiquetsigualada.cat. Cada  persona podrà adquirir un màxim de 6 localitats per operació. També es podran obtenir  presencialment a la taquilla del Teatre Municipal Ateneu (passatge Vives, s/n) del 23 al  30 d’agost, d’11 a 13 h i de 18 a 20 h i al Punt de Difusió del carrer de Garcia Fossas  de dilluns a divendres de 18 a 21 h, dissabte i diumenge d’11 a 14 h i de 18 a 21 h. (el  dilluns 30 estarà tancat) 

Les entrades per assistir als actes del Teatre de l’Aurora només es poden comprar a  través del web www.teatreaurora.cat. 

Tots els actes programats es desenvolupen en recintes perimetrats o tancats, amb  l’aforament permès pel Procicat. El públic estarà assegut a tots els espais. Serà  imprescindible assistir-hi amb mascareta i no hi haurà servei de bar.