El Mercat de la Masuca d’Igualada estrena uns vinils que mostren la seva futura transformació

El nou mercat tindrà espai per a la degustació de productes i es definirà al costat dels placers

L’exterior del Mercat de la Masuca ha estrenat, aquest dissabte al migdia, uns nous  vinils informatius que mostren quin ha de ser el futur d’aquest epicentre comercial  igualadí. Aquests panells informatius, que s’han col·locat a l’exterior de l’antiga oficina  bancària s’hi pot fer un recorregut per diverses imatges que mostren la història i  l’evolució del mercat així com també imatges del què serà el futur Mercat de la Masuca  un cop acabi la concessió actual.  

En un dels vinils, a través d’uns petits forats, es pot visionar un vídeo amb  declaracions de diverses placeres i del regidor de Dinamització Econòmica Jordi  Marcè. 

La inauguració d’aquests nous vinils que mostren el futur del mercat ha comptat amb  la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de diversos regidors  del consistori. Castells ha explicat que “l’objectiu actual del govern és tenir per l’any el  nou mercat obert, un mercat de 3a generació on es pugui també elaborar i degustar  producte de km0”. L’alcalde d’Igualada ha explicat que aquest futur mercat serà “un  mercat adaptat al segle XXI, que aposta pel producte de proximitat i que es convertirà  en un referent de servei ja es farà sempre al costat dels placers del mercat en un  projecte de tothom”. 

Per acabar Castells ha destacat que a l’entorn del mercat ja s’hi està transformant la  ciutat amb les obres de la nova oficina del SOC que ha d’obrir en dos mesos, les obres  del Campus de la Salut de la Universitat de Lleida que acollirà a 500 estudiants a tocar  del Mercat de la Masuca, alhora s’estan construint dues promocions d’habitatge públic  i d’aquí 18 mesos, la nova entrada de la Ronda Sud ha de convertir el carrer d’entrada  al Mercat en un vial importantíssim per la ciutat. A banda, en el seu parlament l’alcalde  ha destacat la millora de les accessibilitats a les voreres de l’entorn del Mercat,  actualment es treballa en les que estan situades a l’avinguda Caresmar entre el  Mirasol i el carrer de Joaquima de Vedruna per assolir un “espai potent, accessible i  que sigui un pol d’atracció per tota la comarca”.