Enxampen ‘in fraganti’ tres persones a Vic mentre robaven a l’interior d’una furgoneta de paqueteria

Dos dels lladres van intentar escapar-se amb el seu vehicle i van col·lidir frontalment contra el cotxe policial

Els Mossos d’Esquadra van enxampar el passat 25 de novembre a Vic tres homes mentre intentaven robar a l’interior d’una furgoneta de paqueteria. Els fets van passar val voltant de les 11 del matí mentre els Mossos estaven efectuant un dispositiu de vigilància i prevenció de robatoris amb força a l’interior de vehicles i domicilis.
Agents de paisà van veure un vehicle que circulava lentament mentre els tres ocupants miraven tots els turismes estacionats. El cotxe sospitós va aturar-se al costat d’una furgoneta de paqueteria estacionada al carrer Francesca Bonnemaison. Tot seguit, van baixar dos dels ocupants, van trencar el vidre de la finestra del copilot i es van endur una motxilla, segons el relat policial.
Immediatament, els mossos es van identificar com policies i els van barrar el pas amb el vehicle policial. Tot i això, els sospitosos van intentar escapar i van acabar col·lidint contra el vehicle policial. A causa de la topada, el conductor va quedar atrapat però els altres dos ocupants van intentar marxar corrents del lloc. Els agents, a pocs metres, els van aconseguir aturar i detenir. En el xoc tots els implicats van sortir il·lesos.

Els agents va detenir els lladres per un robatori amb força interior de vehicle, conducció temerària i atemptat als agents de l’autoritat i danys. Al mateix moment es va retornar al seu titular els objectes que acabaven de sostreure de l’interior de la furgoneta.

Als tres detinguts també se’ls relaciona amb set robatoris més a interior de vehicles comesos el 24 i 25 de novembre a Vic. Els arrestats van passaran el dia 27 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.