Els infants ingressats a l’Hospital de Vic podran veure pel·lícules de qualitat i en català

El CHV ha signat un conveni amb la distribuïdora de cinema infantil Pack Màgic

Els infants ingressats a l’Hospital Universitari de Vic podran veure, de forma gratuïta, pel·lícules en català i de qualitat. Serà possible gràcies al projecte europeu ‘Film in hospital’ on distribuïdores de cinema infantil de tota Europa s’han unit per crear una plataforma de pel·lícules i curtmetratges adreçada als infants i adolescents hospitalitzats.
Ara el Consorci Hospitalari de Vic ha signat un conveni amb la distribuïdora de cinema infantil Pack Màgic, responsable d’implantar la iniciativa a l’Estat.
L’objectiu del projecte, cofinançat pel programa Creative Europe – MEDIA de la Unió Europea, és que els hospitals públics puguin oferir aquests continguts als pacients de 3 a 16 anys com un suport emocional i, així, contribuir a millorar la seva atenció des d’una perspectiva integral.

Els continguts

La plataforma inclou diferents títols, que han estat etiquetats per edats. Es tracta de continguts de qualitat, concebuts per incentivar la curiositat i fomentar el gust pel cinema. El catàleg inclou nombroses pel·lícules disponibles en català i també amb subtítols, per tal de fomentar la lectura entre els espectadors i espectadores més petits, així com per fer-les accessibles a infants amb dificultats auditives.