Dos detinguts a Manresa després de la manifestació de suport a Pablo Hasel

Els arrestats van cremar un contenidor i haurien agredit els agents en el moment de ser identificats

Els Mossos van detenir aquest dimecres al vespre dues persones a Manresa després de participar a la manifestació de suport a Pablo Hasel.
Segons fonts policials, els arrestats, un noi de 20 anys i una noia de 18, haurien cremat un contenidor, però no van ser identificats en el moment dels fets per motius de seguretat.
Uns agents de paisà van seguir-los un cop finalitzada la manifestació i van procedir a identificar-los. En aquest moment, però, segons el relat policial, el jove es va abraonar sobre els agents i els va colpejar, motiu pel qual va ser detingut per desordres públics i atemptat a l’autoritat.
La noia va intentar evitar la detenció del jove donant cops als agents i també va ser arrestada. Dos agents van resultar ferits lleus.
Tots dos detinguts estan a dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial al llarg d’aquest dijous. Al noi li consten antecedents policials per fets similars. A més, els Mossos expliquen que hi ha una tercera persona investigada per participar en la crema del contenidor, però que no va ser detinguda.