Detenen tres joves per entrar a robar a sis domicilis de Calaf

Els arrestats, un dels quals és menor d'edat, haurien intentat ocupar un habitatge on guardaven els objectes sostrets

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves de 19 i 21 anys i un menor d’edat com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb força a l’interior de domicili i un delicte d’ocupació a Calaf (Anoia).

La policia va obrir una investigació arran d’una sèrie de robatoris amb força a l’interior de domicilis de Calaf –entre principis de setembre i el 10 d’octubre- comesos amb el mateix ‘modus operandi’.

Els lladres forçaven portes o finestres i, un cop dins, sostreien televisors, aparells electrònics, mobles i altres objectes de valor. La investigació va permetre identificar els autors dels fets i se’ls va detenir entre el 27 i el 19 d’octubre.

Durant la fase d’investigació els agents van tenir coneixement que el passat 10 d’octubre els tres presumptes lladres havien forçat un pis, ubicat al carrer Portelles de Sant Antoni de Calaf, amb la intenció d’ocupar-lo. Els agents van comprovar que a l’interior d’aquesta casa s’emmagatzemava material que constava sostret en alguns dels robatoris denunciats.

El detingut menor d’edat va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant la Fiscalia de Menors quan sigui requerit. Els altres dos detinguts, un dels quals té antecedents, van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.