Dos arrestats per cultivar 1.252 plantes de marihuana en una nau de Santa Margarida de Montbui

La Policia Local va detectar una forta olor en unes instal·lacions en desús

Imatge d'arxiu d'una plantació de marihuana. MOSSOS

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Margarida de Montbui han arrestat dos homes per cultivar 1.252 plantes de marihuana en una nau del municipi. Els homes, de 28 i 43 anys i veïns del poble, han quedat en llibertat després de declarar davant del jutge. Se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els fets van tenir lloc dijous passat, pels volts de de les 8 del matí. Durant un patrullatge preventiu de la Policia Local en una zona de masies properes al nucli antic de Montbui van localitzar un nau en desús d’on es desprenia una forta olor a Marihuana.

La Policia Local va alertat als Mossos d’Esquadra i van inspeccionar la zona. Van localitzar un aparell compressor doble d’aire condicionat i una escomesa il·legal del subministrament elèctric que entrava directa cap a la nau.

Els agents van iniciar una investigació. Van esbrinar que dos homes eren els propietaris d’aquella plantació i en van localitzar a un d’ells a una empresa propera. Posteriorment hi van accedir amb el responsable, on van trobar 1252 plantes. També hi havia d’una instal·lació molt professionalitzada que permetia realitzar produccions de marihuana de forma continuada cada tres mesos.

Els agents van detenir el responsable a la mateixa plantació i, hores més tard, es va localitzar i detenir el segon implicat.