Dos arrestats a Manlleu per robar en un forn de pa i en un domicili

La policia investiga si un dels detinguts podria estar relacionats amb altres fets delictius ocorreguts al municipi

La Policia Local de Manlleu ha detingut a dues persones per dos robatoris ocorreguts en els darrers dies al municipi. Mentre que a un se l’acusa d’un presumpte robatori en un forn de pa, l’altre ha estat arrestat per un robatori, en grau de temptativa, en un domicili. El primer dels detinguts, arrestat el dia 2, tenia a més a més una ordre de recepta i captura. Pel que fa al segon, detingut el dia 5, està sent investigat per la seva presumpta relació amb altres fets delictius ocorreguts a la ciutat. Segons dades del cos policial en el darrer mes i mig s’han fet un total 13 detencions a Manlleu.

La darrera de les detencions va tenir lloc dimecres de la setmana passada. El cos policial municipal va enxampar infraganti a un dels detinguts robant en un domicili al carrer Garcia Estrada. Dies abans, el 2 de maig, la policia va detenir el presumpte autor d’un robatori a un forn de pa ubicat al carrer de la Pau.

A través d’un comunicat, la Policia Local subratlla el treball conjunt que s’està fent amb els Mossos. Segons el mateix cos, en les darreres sis setmanes s’han reduït els delictes i s’han fet un total de 13 detencions. Durant aquest temps també s’han identificat un total de 76 persones sospitoses en el marc d’accions preventives de Seguretat Ciutadana.