Detenen una dona per robar joies i diners d’un pis de Vilanova del Camí

L'arrestada va enganyar la víctima dient-li que li havia caigut una peça de roba a la terrassa de casa seva

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 28 anys i veïna de Roda de Ter (Osona) com a presumpta autora d’un delicte de furt en un pis de Vilanova del Camí (Anoia). El 10 d’octubre una veïna de Vilanova del Camí de 74 anys va denunciar que una dona havia trucat al timbre de casa seva i li va dir que li havia caigut una peça de roba a la seva terrassa.

La víctima va acompanyar la dona fins a la terrassa i va deixar la porta del pis oberta. Quan va arribar a la terrassa va veure que allà no hi havia res, però la dona li va donar conversa una estona i després va marxar. Tot seguit, la víctima va anar a l’habitació i va veure que estava regirada, que li havien agafat joies i diners.

Arran d’aquests fets es va obrir una investigació que va determinar que la presumpta autora era coneguda per dedicar-se aquest tipus de fets delictius. Finalment, va ser localitzada i detinguda el 17 de març a Vic. La detinguda, amb antecedents per fets similars, va quedar en llibertat el mateix dia després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida.