Denuncien un home per estafar diversos avis a l’Anoia

L'atracador presumptament els venia productes d'alimentació aprofitant la suposada confiança

Imatge recurs d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos han denunciat penalment un home de 30 anys com a presumpte autor de diversos delictes d’estafa. La investigació va arrencar el 29 d’agost quan els Mossos van rebre la denúncia d’un matrimoni d’edat avançada de Vilanova del Camí (Anoia), que havien estat víctimes d’una estafa.

Un home es va presentar a casa seva explicant que era fill d’un conegut per vendre’ls-hi productes d’alimentació. El matrimoni se’l va creure i li van donar 60 euros. Segons fonts policials, l’atracador sempre utilitzava el mateix ‘modus operandi’. Contactava amb persones grans i es presentava com el fill d’un conegut o, en altres ocasions, es feia passar per revisor de gas. La investigació va concloure el 20 de novembre amb la identificació de l’autor.

El cas que va fer saltar l’alarma als Mossos va ser la denuncia del matrimoni de Vilanova del Camí. Els agents de la Unitat d’Investigació van obrir una línia d’investigació davant d’aquests fets i després de veure un article en un diari comarcal on s’alertava que alguns ciutadans havien patit estafes similars a les poblacions d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

La investigació continua oberta ja que no es descarta que estigui implicat amb altres fets similars.