Cinc anys de presó per abús d’una menor i vendre droga

L’acusat d’abusar d’una menor de 14 anys i de traficar amb drogues a les instal·lacions de l’antiga discoteca Menfis, ha acceptat una condemna de cinc anys i un dia de presó per aquests fets.

El judici per aquest cas es va celebrar el passat mes de juliol a l’Audiència Provincial de Barcelona i els dos acusats van reconèixer els fets pels quals se’ls acusava i van acceptar també les condemnes recollides en la sentència a la qual ha tingut accés Regió7.

Segons recull aquesta sentència, els abusos sexuals pels quals s’ha condemnat al processat, van tenir lloc el mes de gener del 2019, en una data no concretada.

El condemnat va aprofitar-se que la menor es trobava sota els efectes de la droga per portar-la a una de les sales de l’interior de la discoteca tot dient-li que li faria una neteja de l’aura.

L’adolescent, que aleshores tenia 14 anys, va accedir-hi i un cop van ser la sala, el processat amb «ànim de satisfer el seu desig sexual» li va tocar i pressionar els pits per sota dels sostenidors i tot seguit la va asseure a sobre d’ell. Aquest condemnat va entrar a la presó quan va ser detingut pels fets, el 2 de març del 2019.