Arriba la segona edició de l’extraescolar del programa de la Fundació Barça a Solsona

Aquest curs l’activitat es realitzarà també al camp de futbol municipal

L’Ajuntament de Solsona obre les inscripcions dilluns per participar a la segona edició del programa per a la convivència social i comunitària a través del futbol de la Fundació Barça. L’extraescolar, adreçada a la població de 6 a 14 anys, és gratuïta i començarà el 4 d’octubre. Aquesta iniciativa la fa possible un conveni de col·laboració entre Fundació, la Diputació de Lleida i el consistori solsoní.

L’activitat es durà a terme els dimarts i dijous i, com a novetat, a més del Camp del Serra també es farà servir el camp de futbol municipal. Els participants s’organitzaran en dos grups per franges d’edat: el de petits (fins a 10 anys), saltarà al camp de cinc a sis de la tarda i el de grans (d’11 a 14), de sis a set.

En la primera edició hi van prendre part una vintena d’infants i joves de tots els centres escolars solsonins.

Aquesta extraescolar planteja superar reptes en equip tot posant en pràctica conductes positives i valors del FC Barcelona com l’esforç, la humilitat i l’ambició, marcant les regles de joc entre tots i promovent la cultura de la cooperació, mitjançant una metodologia anomenada FutbolNet. Les activitats seran executades per tècnics esportius coordinats pels Serveis Socials municipals i la Fundació Barça.

Les inscripcions es cursaran a partir de dilluns i fins al 30 de setembre a l’OAC municipal.