Zara marxa de Reus

L'Stradivarius del Raval de Santa Anna també tancarà a principis de 2022

Zara està a punt de desaparèixer de Reus. L’única botiga de la ciutat, ubicada a la Fira Centre Comercial, abaixarà les seves persianes de forma definitiva pròximament, segons avança el Diari de Tarragona. D’altra banda, l’Stradivarius del Raval de Santa Anna també tancarà a principis de l’any 2022. Els treballadors ja estarien sent informats i no perdrien la seva feina, encara que serien reubicats en altres botigues.

Els dos establiments formen part de la llista de 1.200 botigues que la companyia d’Amancio Ortega té previst tancar entre 2020 i 2021, 300 d’elles a Espanya. Malgrat les pèrdues de més de 400 milions que Inditex ha registrat a causa de la pandèmia, la decisió de tancar més d’un miler de locals ja era anterior, en una aposta pel comerç a través d’internet i per reforçar les botigues que queden obertes.

El tancament de l’Stradivarius del Raval de Santa Anna posa fi a la presència d’Inditex al centre de Reus. Diverses marques de la companyia van tenir la seva presència al nucli antic, però la gran majoria van decidir traslladar-se a la Fira quan el centre comercial va obrir les portes. De fet, Stradivarius també té una botiga allà, que no està previst que tanqui.