L’avinguda de Tarragona estrena un nou voral per a vianants

L’obra millora l’accessibilitat per a vianants dels veïns de la urbanització Mas Carpa fins al camp de futbol del Reddis

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, acompanyats de veïns del barri, han visitat aquest divendres, 15 de juny, el nou voral per a vianants paral·lel a l’avinguda de Tarragona, entre els accesos a les urbanitzacions de Mas Abelló i de Mas Carpa. La construcció del voral s’ha finalitzat aquesta setmana, I s’ha completat amb la instal·lació de mobiliari urbà, com bans i papereres.

L’obra millora l’accessibilitat per a vianants dels veïns de la urbanització Mas Carpa fins al camp de futbol del Reddis, i d’aquí al centre de la ciutat pels trams ja urbanitzats. El voral s’ha construït al llarg d’un traçat, definit fins ara per un camí de terra. Les noves voreres tenen una amplada de 2 metres, i s’han construït amb una vorada prefabricada de formigó i aglomerat asfàltic.

L’obra ha estat executada per l’empresa Tecnofirmes, amb un pressupost d’adjudicació de 35.880 euros.

El projecte contribueix a la millora de l’avinguda de Tarragona, i s’afegeix a les millores executades per la regidoria de Via Pública en els darrers anys, amb l’enjardinament de la mitjanera de l’avinguda, en el tram entre la rotonda de l’aeroport i l’entrada al Mas Abelló.