Un espectacle de música i dansa clou la campanya ‘Com transformaries el món’

"Ravals en dansa" s'emmarca en els actes previs de les Festes de Misericòrdia

La regidoria d’Empresa i Ocupació ha posat punt i final aquest divendres al vespre a la campanya participativa “Com transformaries el món?”, emmarcada en el projecte Reus Espais Vius de revitalització estratègica del comerç de Reus. Ho ha fet amb l’espectacle multidisciplinar “Ravals en Dansa” que s’ha celebrat a la Sala Santa Llúcia. Es tracta d’una proposta escènica de música i dansa, amb la direcció musical de Maurici Gene, ballarines Elisenda Nadal, Loles Santana, Mei Casabona, Irene Benavent i Ana Corredor.

Carles Prats, regidor d’Empresa i Ocupació, ha intervingut en l’acte i ha agraït la implicació dels nombrosos participants que s’han sumat a aquesta iniciativa. Prats ha parlat de l’essència del projecte Reus Espais Vius, remarcant que “volem atraure nous emprenedors que vulguin minimitzar la petjada ecològica, propiciar la qualitat de vida i la cohesió social a través del seu model de negoci, i que estableixin la seva activitat comercial en aquest eix històric de Reus”. En l’acte, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, la vicealcaldessa i diversos regidors de l’Ajuntament, també hi ha intervingut Meritxell Perpinyà, que lidera la part artística del projecte.

“Ravals en dansa” s’emmarca en els actes previs de les Festes de Misericòrdia i ha servit per passar el relleu a la propera etapa del projecte Reus Espais Vius, les intervencions artístiques que s’exposaran als locals buits de la Raval Robuster i la Raval Sant Pere.

La campanya “Com transformaries el món?” ha tancat amb la participació de més de 1.200 persones i ha convidat durant tot l’estiu a la ciutadania a reflexionar i a formar part del projecte dipositant les seves opinions en uns globus terraqüis col·locats i repartits per diferents indrets de la ciutat. Els continguts dels missatges són en general amb un caire molt positiu i amb idees innovadores i aplicables per tal de “millorar el món”.