Surten les botigues al carrer a Reus per tancar les rebaixes d’hivern

La temporada de rebaixes d’hivern tanca aquesta setmana amb la campanya comercial “Les botigues al carrer”. Impulsada pel Tomb de Reus, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i el suport de l’Agència Reus Promoció i la Cambra de Comerç de Reus, aquest any és una campanya marcada per les mesures sanitàries decretades arran de la pandèmia i és que les botigues es veuen directament afectades per les restriccions que les obliguen a obrir només de dilluns a divendres.

Malgrat tot, els comerços volen mantenir aquesta iniciativa, inclosa també al Reus Compra Responsable, que es realitza cada any al final dels períodes de rebaixes d’hivern i d’estiu i que en aquesta edició es farà del 2 al 5 de març.

Amb aquesta campanya els establiments treuen al carrer els seus productes i ofereixen importants descomptes. Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d’influència de Reus, en aquest cas, de la comarca del Baix Camp, ja que el confinament comarcal no permet als visitants d’altres zones que es puguin desplaçar.

La campanya “Les botigues al carrer” coincideix enguany amb “Reus per tu”, una nova campanya impulsada per la regidoria Reus Promoció de l’Ajuntament de Reus per donar suport i promocionar el comerç i els serveis, la restauració i l’hostaleria i també la visita als espais turístics i culturals de la ciutat, com el Gaudí Centre i l’Estació Enològica. Aquesta és una campanya que té com a objectiu donar visibilitat i suport a aquests sectors afectats molt directament per les mesures de restricció aoptades a causa de la pandèmia de la COVID19.

En el marc de la campanya hi ha un eslògan concret, que és «Estem per tu», que és el lema triat per donar visibilitat al sector del comerç i els serveis de la ciutat, i vol emfatitzar la llarga experiència d’un sector amb una llarga tradició a la ciutat, una oferta de qualitat consolidada i una atenció propera i especialitzada.