Enxampat un conductor a Reus que triplicava la taxa d’alcoholèmia

També s'ha registrat una fuita de gas, suposadament a causa d'un intent de sostracció d'un comptador, a l'avinguda de Salou

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dilluns 20 d’agost a les 23:33 h, al carrer de Pere de Lluna a l’altura del número 17, agents dels Mossos d’Esquadra han fet aturar una furgoneta Renault Kangoo conduïda per un veí de Reus de 53 anys i han requerit la presència de la Guàrdia Urbana. Agents del cos municipal han iniciat diligències judicials per la presumpta implicació del conductor en un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol, amb una taxa de 0,81 mil·ligrams per litre d’aire expirat.

D’altra banda, també aquest dilluns a les 8:15 h, a la plaça del Comte de Reus, agents de la Guàrdia Urbana han fet aturar un vehicle turisme Hyundai Gerz, conduït per una veïna de Vila-seca de 38 anys d’edat, després d’haver comès una infracció de trànsit. Els agents han confeccionat diligències judicials per la presumpta implicació de la conductora en un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle sense haver obtingut mai permís de conduir.

Afectació de mobilitat per fuita de gas

Aquest dilluns, a les 13:30 h al número 7 de l’avinguda de Salou s’ha registrat una fuita de gas, suposadament a causa d’un intent de sostracció d’un comptador. Agents de la Guàrdia Urbana han tallat momentàniament la circulació en aquesta zona durant la intervenció dels Bombers.