Divuit mesos de presó per violar i agredir la seva exparella a Reus

Tot i que s'havien separat un mes abans encara vivien junts

L’Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat un home a divuit mesos de presó i cinc anys de llibertat vigilada per violar i agredir la seva exparella. Després de set mesos de relació, l’agressor i la víctima van trencar la seva relació sentimental el juliol de 2015, però així i tot van seguir compartint pis a Reus, segons explica el Diari de Tarragona.

Un mes més tard, concretament la matinada del 14 d’agost, els dos estaven al llit quan ell li va començar a fer tocaments. La víctima es va negar a mantenir relacions sexuals, així que l’home va desistir. Minuts més tard, quan ella s’havia tornat a dormir, l’agressor ho va tornar a intentar, però la dona es va despertar i va marxar cap al sofà.

L’home la va seguir i li va suplicar que tornés a l’habitació, però quan ella s’havia adormit novament, li va baixar la roba interior. La noia es va tornar a despertar i li va dir que no seguís. Tot i això, quan es va tornar a dormir va aprofitar per violar-la. Ella es va tornar a despertar i, després de treure-se’l de sobre, va marxar corrent i es va tancar en una altra habitació.

L’home li va revisar el telèfon mòbil

Aprofitant l’ocasió, ell va agafar el telèfon mòbil de la seva exparella i va començar a revisar els missatges, descobrint que ella havia començat una relació sentimental amb una altra persona. Després, va copiar la conversació i se la va enviar per correu a una amiga. Quan la noia va acabar sortint de l’habitació, l’acusat li va donar una bufetada a la cara, li va donar un cop de puny al cap per l’esquena i la va seguir colpejant mentre ella intentava amagar-se.

Per tot això, la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona ha decretat divuit mesos de presó i cinc anys de presó de llibertat vigilada, a més d’una ordre d’allunyament. Paral·lelament, haurà de complir 30 dies de treballs comunitaris per un delicte de lesions en l’àmbit de la llar, cinc més per injúries i sis mesos de presó pel descobriment i revelació de secrets.