Un detingut per traficar amb marihuana des d’una casa del barri de Sant Josep Obrer de Reus

La Guàrdia Civil, que havia detectat un gran nombre de visites diàries al domicili de consumidors, acusa també l'home de defraudar el fluït elèctric i desobediència

 La Guàrdia Civil ha detingut un home per presumpte tràfic de marihuana des d’un domicili del barri de Sant Josep Obrer de Reus. Agents de l’institut armat van detectar un gran nombre de visites diàries a la casa de consumidors. Segons el relat policial, accedien a l’immoble i hi romanien durant un curt interval de temps, durant el qual es duia a terme la transacció. El passat dia 16 de març a primera hora del matí, efectius policials, amb la corresponent autorització judicial, van entrar al domicili i el van escorcollar. Allí s’hi trobava ja el detingut. Durant el procediment, es van localitzar diferents envasos amb 952 grams de cabdells de marihuana, així com estris per manipular-la i vendre-la.
L’home, que era reincident, tenia pendent també una causa per conreu de marihuana arran d’una altra operació de la Guàrdia Civil el març de fa un any. Llavors se’l va fer responsable del material utilitzat en la plantació i va ser venut a terceres persones, fel pel qual se l i va imputar un delicte de desobediència. L’institut armat també li atribueix defraudació del fluït elèctric. El detingut ha passat a disposició del jutjat d’instrucció número 1 de Reus en funcions de guàrdia.