Detingut per vendre heroïna en ple carrer a Reus

L'home està acusat d'un delicte contra la salut pública

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus han detingut aquest divendres, 7 de juny, un veí de Castelló de la Plana de 50 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. La detenció és el fruit del treball de la Unitat d’Investigació (UDI) de la policia municipal, la qual ja tenia identificat l’home per distribuir substàncies estupefaents de manera habitual.

Fins ara, però, la Guàrdia Urbana havia pogut enxampar el detingut en el moment de cometre el delicte. La investigació s’ha pogut tancar aquest divendres, quan membres de la UDI han identificat l’home en el moment de la venta de la droga, a la cantonada del passeig Prim amb el carrer d’Odonell. En el moment de la detenció, els agents han comissat la substància venuda, i s’ha comprovat que era heroïna.

La Guàrdia Urbana va traslladar inicialment el detingut a la Comissaria de la Guàrdia Urbana i posteriorment el van lliurar, junt amb les diligències, al cos dels Mossos d’Esquadra.

La Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana ja va detenir, el passat 28 de maig, una altra persona, un veí de Reus de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. En aquell cas, el detingut era conegut perquè distribuïa substàncies estupefaents desplaçant-se en bicicleta en diferents punts de la ciutat.