Els usuaris de la Residència Marinada fan la decoració de Nadal de les oficines de Benestar Social

Cada any, una entitat social diferent s’encarrega de fer aquesta tasca

Enguany, els usuaris de la Residència Marinada han fet la decoració de Nadal de les oficines de la Regidoria de Benestar Social, ubicades a l’edifici de l’antic hospital. Cada any, una entitat social diferent s’encarrega de fer aquesta tasca. La decoració consisteix en uns estels, uns paquets de regals i altres ornaments, fets pels usuaris, que aquest dilluns, 11 de desembre, han col·locat a l’arbre de Nadal.

Un arbre de color blanc i amb llums blaves, dissenyat per ells en el seu conjunt. Es tracta d’una activitat manual que forma part del programa d’atenció del centre i que els permet sortir a l’exterior, la qual cosa els agrada molt.

La Residència Marinada
Marinada és un servei de titularitat pública de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies la Generalitat de Catalunya, que atén a persones amb disminució psíquica, en règim de residència i també com a centre diürn d’atenció especialitzada. La gestió d’aquests serveis s’atorga per concurs públic i des de l’obertura del Centre l’any 1991 ha recaigut en diferents entitats del Grup Pere Mata, actualment la Fundació Villablanca.