Un home mor d’una aturada cardíaca després d’intervenir en una baralla a Reus

A primera hora de la tarda d’ahir diumenge, 11 de novembre, un home de 49 anys va morir a la ciutat de Reus. Segons els Mossos d’Esquadra, que han confirmat el cas, la víctima va patir una aturada cardíaca a la plaça de la Sardana, al barri de la Pastoreta, mentre intentava separar dues noies que s’estaven barallant.

Alguns testimonis van explicar als agents dels Mossos que es tractaria d’una baralla entre prostitutes i que l’home, aparentment, seria un proxeneta. Tot i això, avui aquesta versió no ha pogut ser contrastada per la policia.

Ahir diumenge, a causa de l’incident, es va haver de desplegar l’ARRO dels Mossos d’Esquadra i al lloc dels fets també hi van acudir diverses dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després d’intentar reanimar-lo a la mateixa plaça, l’home va ser traslladat cap a l’Hospital Sant Joan de Reus on, aparentment, ja hi arribaria mort.

La policia catalana va investigar els fets, tot i que no es va poder aclarir el motiu de la baralla. En tractar-se d’una mort per causes naturals, els Mossos d’Esquadra no han seguit indagant i donen el cas per tancat.