S’obren les portes de l’Hopsital Universitari Sant Joan de Reus per als futurs metges residents

En aquest moment l’Hospital compta amb 56 metges residents i disposa de 16 places per a nous residents de primer any.

Una trentena de futurs metges residents (MIR) d’arreu de Catalunya i l’Estat han participat aquest matí a la jornada de portes obertes que anualment organitza l’Hospital Sant Joan per donar a conèixer el centre als nous metges especialistes. El Dr. Òscar Ros, director de l’Hospital i el Dr. Lluís Colomés, president de la comissió de docència MIR han rebut als futurs residents i els han explicat com és el Sant Joan i quines tasques els correspondrà realitzar si decideixen cursar-hi l’especialitat. Posteriorment, s’ha fet una visita a les instal·lacions i una trobada amb els tutors de les diferents especialitats i els residents del centre.

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus està acreditat per la docència MIR des del 1989 i actualment té les especialitats següents:
– Anàlisis Clíniques
– Anestesiologia i Reanimació
– Cirurgia General i Aparell Digestiu
– Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia
– Ginecologia i Obstetrícia
– Medicina Interna
– Oftalmologia
– Oncologia Mèdica
– Oncologia Radioteràpica
– Pediatria i les Àrees Específiques

L’Hospital també acull residents de medicina de família i comunitària, psiquiatria, psicologia clínica i medicina del treball, que cursen aquesta especialitat en un altre centre, però que vénen al nostre a fer rotacions específiques dintre del seu programa de formació.

En aquest moment l’Hospital compta amb 56 metges residents i disposa de 16 places per a nous residents de primer any.