Reus aprova concedir diverses Mencions honorífiques municipals

El ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest dilluns, 1 d’abril la concessió de diverses mencions honorífiques municipals, a proposta de la Comissió d’Honors i Distincions. En concret, s’ha aprovat el reconeixement a les Germanetes dels Pobres, Llar d’infants Maria Assumpció Cuadrada de la Creu Roja, Escola Sant Bernat Calvó, i Alba Sotorra Clua.

Germanetes dels Pobres, en reconeixement a la tasca social intensa i continuada de servei a les persones grans sense recursos, acollint-les amb la voluntat de donar ajuda, consol i acompanyament, i de forma especial per celebrar els 150 anys de la seva presencia a la ciutat.
Llar d’infants Maria Assumpció Cuadrada de la Creu Roja, en reconeixement a la tasca educativa infantil duta a terme, pel seu esforç i implicació en la necessitat de buscar noves fórmules socials, culturals i educatives que han permès afavorir la diversitat i integració de l’alumnat i, de manera especial, en acomplir-se enguany el 40e aniversari del comen ament de la seva trajectòria.
Escola Sant Bernat Calvó, en reconeixement a la feina que ha dut a terme aquesta comunitat educativa al llarg de tots aquests anys i, de manera especial, per celebrar enguany el seu 40e aniversari.
Alba Sotorra Clua, directora i productora de cinema documental reusenca, en reconeixement als seus projectes de temàtiques contemporànies relacionades amb conflictes socials, polítics i humans, centrant-se en histories humanes que reflexionen sobre temes com la llibertat, la igualtat i la identitat, per haver estat premiada en algunes de les seves produccions com el premi Gaudí 2016 al millar documental amb “Game Over”, i nominada enguany als Premis Gaudí 2018 pel documental “Commander Arian».
Els reconeixements es lliuraran en el marc de l’acte institucional dels Guardons de la Ciutat, que es programa durant les festes de Misericòrdia.