Reunida la primera Taula de Turisme de la ciutat

Imatge de la Taula de Turisme de Reus. CEDIDA

L’Agència Reus Promoció ha organitzat aquest dijous al matí la primera Taula de Turisme, que neix amb l’objectiu de treballar millor totes les accions que es derivin sobre el turisme de la ciutat i potenciar el treball en xarxa territorial i la cooperació publicopriv ada. Hi estan convocats diversos agents turístics, representats públics de diferents Regidories i representants d’entitats relacionades amb la promoció de la regió.

A la reunió, que ha estat presidida per la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, s’hi han presentat les línies estratègiques del Pla d’Actuació de l’Agència que preveu esdevenir una destinació comercial de referència i consolidar la promoció del patrimoni de la ciutat com a actiu turístic del territori, promovent la competitivitat dels productes de proximitat i desenvolupant la projecció i posicionament de Reus i del seu entorn.

Per tal de donar veu als integrants de la taula i treballar de forma consensuada amb els diferents agents està previst que aquesta taula de treball es reuneixi en diverses ocasions al llarg d’aquest any .