Renoven la pintura del pàrquing Llibertat

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis inverteix prop de 39.000 euros en la millora de la pintura del pàrquing Llibertat. Els treballs es fan per fases a partir d’aquest dilluns 2 de juliol i s’allargaran fins a la primera quinzena d’agost, tot i que en cap moment es tancarà l’aparcament, només es restringirà l’accés a les places afectades en cada moment.

Els treballs de renovació de la pintura es concentraran en aquelles zones on hi ha més desgast per l’alt volum de vehicles, com són les rampes d’accés o els carrils laterals. Tot i que l’equipament estarà obert mentre durin els treballs, sí que caldrà restringir l’accés a diverses zones que comportaran, com a màxim, el tancament del 25% de l’equipament.

Per minimitzar les molèsties als usuaris, els treballs es fan durant l’estiu i s’han dividit en tres fases:

Fase 1: treballs de pintura a part de la planta-1, entre el 2 i el 15 de juliol

Fase 2: treballs de pintura a la rampa d’accés a la planta -2, entre el 16 i el 27 de juliol

Fase 3: treballs de pintura a part de la planta -2 i als carrils laterals de la planta -1, entre el 30 de juliol i el 10 d’agost

El pàrquing de la Llibertat té 20.000 m2 i capacitat per a 900 places. La primera fase es va inaugurar l’any 2000 i el 2006 es va ampliar fins a l’avinguda de Sant Jordi. És el més gran de la xarxa municipal i un dels que registra major ocupació: de gener a juny ha tingut més de 248.000 usuaris, això significa un increment del 5% respecte 2017.