Pavimenten un dels últims carrers de terra que quedava a Reus

L’Ajuntament de Reus ha culminat les obres de pavimentació del carrer de Cabrera, un dels últims sense pavimentar que quedava a la ciutat. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, han visitat aquest divendres, 27 de juliol el vial per comprovar el resultat dels treballs.

Les obres d’asfaltat del carrer de Cabrera es van iniciar el passat 16 de juliol. Amb aquesta obra, la regidoria de Via Pública dona continuïtat al paquet d’actuacions de reposició de l’asfalt en diferents carrers de la ciutat, i que comporta una inversió de 291.000 euros.

Les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia, i de garantir la segurerat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Tecnofirmes.

Els treballs de reforç i millora dels paviments afectaran un total de 17.763m2 de diferents vials de la ciutat. En concret, ja s’ha actuat al camí de Riudoms, a la riera de Miró —en el tram comprès entre el carrer de Dom Bosco i el carrer del Roser—, i el passeig Mata; i queda pendent el carrer de Cabrera i la plaça de Villarroel, un cop enllestides les obres de construcció de la nova rotonda. El paquet d’actuacions forma part del pressupost d’inversions de l’Ajuntament de Reus de l’exercici 2017.