Obres de millora de la xarxa d’abastamant d’aigua al carrer de Mare Molas

Aigües de Reus ha iniciat obres en l’entorn del carrer Mare Molas (entre Avinguda Països Catalans i Carrer Sor Lluïsa Estivill), que se sumen a la millora general que ja s’ha fet en aquest carrer al llarg dels darrers anys mitjançant la reposició d’altres trams de la xarxa d’abastament. La durada prevista dels treballs actuals és de dues setmanes.

La intervenció que ara es porta a terme té com a finalitat la millora de les condicions de servei de la xarxa d’abastament, en substituir algunes canonades que presenten un estat deficient o que s’han degradat amb el pas del temps. El cost total dels treballs ascendeix a 46.824,88 euros.

L’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Carles Pellicer, ha volgut destacar una vegada més que “tal com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, les obres que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües”.