Més de 400 persones participen a les portes obertes del Gaudí Centre

Com cada 25 de juny el Gaudí Centre i amb motiu de l’aniversari del naixement de l’arquitecte Antoni Gaudí, el centre obre les seves portes a totes les persones interessades i, a més, ofereix una visita teatralitzada. Enguany han participat a l’activitat un total de 415 persones, en les visites especials i gratuïtes que es van fer des de les 20:30 h fins a les 23:30 h.

Aquest ha estat el segon any en què aquesta activitat es realitza en horari nocturn i el balanç de públic és altament positiu, ja que en grups organitzats, els visitants han conegut conegut alguns aspectes desconeguts de la vida del genial arquitecte i han pogut descobrir les darreres novetats incorporades al centre, com el nou espai Park Güell.

Durant aquests darrers anys, l’Agència de Reus Promoció ha realitzat diverses activitats per donar a conèixer el Gaudí Centre d’una manera diferent i fora dels horaris habituals, com aquesta visita dramatitzada nocturna, que es va realitzar per primer cop al 2017, coincidint amb el 10è aniversari de l’obertura del Gaudí Centre.

Aquesta visita ha anat evolucionant i incorporant continguts com l’amistat entre Antoni Gaudí i Pere Caselles, que es va estrenar el 2018 amb motiu de l’Any Caselles.

Per aquesta edició, s’ha incorporat una escena que feia referència al pintor Edgar Degas i la ballarina Roseta Mauri, coincidint amb la celebració del seu any, i amb la voluntat d’anar oferint cada any alguna novetat, mantenint la visita inicial produïda especialment per la Gata Borda per aquesta efemèride.