L’obra “Déjà-Vú” arriba a la programació de primavera al Teatre Bartrina

El Teatre Bartrina continua aquest cap de setmana amb l’espectacle “Déjà-Vú”, de la companyia Manolo Alcántara, un espectacle sense text i amb música en directe que compta amb un bon èxit de crítica i de públic. La representació seà aquest dissabte 25 de maig, a les 21:00 h, i comptarà amb la interpretació d’Andreu Sans, Laia Rius i el mateix Manolo Alcántara, que n’ha estat el creador i el director.

L’espectacle té una durada de 60 minuts, és visual, suggeridor i arriscat. Els preus de les entrades oscil·len entre els 15 euros i els 9 euros, amb descomptes per a menors de 12 anys.

Sinopsi
“Déjà-Vú” parla de la distància entre una persona i els seus somnis, del que és i el que podria ser. Somnis molt ambiciosos que desperten els seus aires de gandesa, però alhora impossibles, abocant-lo al desànim.

Entre l’eufòria i la tristesa, un personatge que no té cap motiu per sentir-se orgullós. Una barreja de somnis i de realitat en un espai i moment determinats, on l’univers sonor a través de la veu emfatitza la dualitat del personatge.

La sensació de monotonia es genera a través d’efectes amb la veu, molt rítmics i repetits en bucle. En contraprestació, les melodies líriques cantades i/o tocades amb violí i piano atorguen lirisme al personatge. La dualitat que presenta aquest personatge decrèpit vers els seus anhelats somnis grandiloqüents, també queda il·lustrada amb una escenografia que juga amb la desproporció extrema de les mides.