Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i a Reus ofereixen les darreres places pel nou curs

Les inscripcions per cursar algun dels cicles amb places vacants es podran realitzar de l’1 al 6 de setembre als centres

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i a Reus ofereixen les darreres places per aquest curs 2017-2018 amb la convocatòria extraordinària de setembre. Les persones interessades a estudiar Art i Disseny i obtenir una formació professionalitzadora poden realitzar les inscripcions per obtenir una plaça en aquells cicles on han quedat vacants, després del període de matriculació del mes de juliol passat.

Les inscripcions tindran lloc entre els dies 1 i 6 de setembre als mateixos centres on es vol obtenir la plaça i caldrà, a més, superar una prova d’accés que es realitzarà el dia 14 del mateix mes. A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona hi ha places disponibles en aquests cicles: Arts Aplicades al Mur, Gràfica Interactiva, Joieria artística i Fotografia. A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus hi ha places vacants per cursar aquests estudis: Projecte i direcció d’obres de decoració; Gràfica audiovisual, Infografia 3D i Arquitectura efímera.

Per consultar tota la informació sobre els estudis que ofereixen els centres, la preinscripció i la matriculació, podeu accedir al web.