L’emoció de fer volar un drone, a la Fira Centre Comercial a Reus

Aquesta activitat estarà disponible fins al pròxim dissabte

Imatge de l'activitat de vol de drones a la Fira Centre Comercial. Foto Cedida

El públic de La Fira Centre Comercial té la possibilitat, fins aquest proper dissabte, d’experimentar la sensació de fer volar un drone al circuit professional que l’empresa Bricodrone FPV ha instal·lat a la Planta Segona d’aquest equipament comercial. Els matins i tardes de tota la setmana estan servint per conèixer més a fons aquests aparells, cada cop més útils per moltes tasques i també com a element d’entreteniment. D’aquesta manera, a
les exhibicions que fan els professionals s’hi sumen els vols que poden fer, de manera gratuïta, totes les persones que s’acostin a La Fira, Centre Comercial que gestiona Merlin Properties.

L’activitat, que s’inclou a la campanya Més Experiències, endinsa a l’usuari en un món nou a través del circuit muntat i la visualització mitjançant unes ulleres de realitat virtual. L’àrea de vol fa 9,5 metres de diàmetre i 5,5 d’alçada, un espai gran per a la practica iniciàtica amb el drone que es completa amb 12.000 watts d’il·luminació led i activitats diverses que també es poden gaudir a la mateixa pista. Així, cada tarda a les 18.00h hi ha la presència de l’humorista Ramón Guamá que ofereix als presents un show ple de bon humor i rialles.

A més, entre els participants a aquesta activitat que es prolongarà fins aquest dissabte 10 de novembre, se sortejarà un drone. Les bases del concurs per aconseguir-lo es podran consultar en breu a les xarxes social de La Fira Centre Comercial.