L’Associació de Familiars de la Marinada de Reus busca vots per guanyar un concurs a Navarra

La campanya busca aconseguir estar entre les 50 propostes més votades a tot l’estat i així poder crear un vial terapèutic al voltant de la residència i Centre de Dia

Imatge del carril terapèutic. Foto: Cedida

Si s’aconsegueixen prou adhesions populars, es podrien aconseguir els 5.000,00€ que els laboratoris Cinfa atorgaran als projectes d’entitats sense ànim de lucre més populars de l’estat. Aquesta acció solidària porta el nom “Contigo, 50 y más” i és una iniciativa per commemorar el cinquanta aniversari de la farmacèutica.

El projecte presentat per l’Associació de Familiars de la Residència i Centre de Dia Marinada de Reus millorarà la qualitat de vida de les persones ateses per diversos motius:
•  La psicomotricitat millora la seva autoestima i desenvolupa les seves capacitats motrius.
•  Facilitarà noves opcions de passeig i accés a diferents zones dels jardins del centre a usuaris que necessiten cadires de rodes o caminadors, entre altres ajudes tècniques.
• Crearà nous espais de relació entre usuaris i familiars.
•  Permetrà trajectes amb estructura, planificació i repetició, aspectes essencials per l’aprenentatge en persones amb discapacitat intel·lectual i autisme.

La Fundació Privada Reddis, la Fundació La Caixa, concessionaris Autolica Tarragona i Club Lions Reus, són algunes de les empreses i entitats que ja han participat en el projecte. Fundació PortAventura va aportar les inscripcions al torneig de golf que organitza anualment i que va tenir lloc el passat 25 de maig.

Per tot això, l’Associació de Familiars demana la col·laboració de la ciutadania, que només ha d’accedir a la pàgina web https://contigo50ymas.cinfa.com/asociaciones-detalle-fase-2/?id=59 i votar a favor del projecte. Com més vots puguin sumar més possibilitats tindran d’aconseguir el premi i fer el projecte una realitat.