L’asfaltat de l’avinguda de Sant Jordi culmina la inversió de 350.000 euros del Pla 2019

S’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps

Asfaltat avinguda de Sant Jordi. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Reus executarà en els propers dies els treballs d’asfaltat de l’avinguda de Sant Jordi. Ho farà en dues fases: a partir d’aquest dijous 14 de novembre, s’asfaltaran els carrils de la zona sud, i la setmana que ve, els carrils de la zona nord. Les obres formen part de la planificació municipal per millorar el manteniment dels carrers de la ciutat, per posar-los al dia, i garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps.

Els treballs enllacen el Pla d’Asfaltat 2019, que el servei de Mobilitat i Circulació de a Guàrdia Urbana; amb el Pla de Sanejament i Reparacions que porten a terme les Brigades Municipals.

  • Pla d’asfaltat 2019. L’asfaltat dels carrils sud de l’avinguda de Sant Jordi culminen l’execució del pla, que ha comportat una inversió total de 349.690 euros amb intervencions en diferents vials de la ciutat: avinguda de President Companys, avinguda de Pere el Cerimoniós, carrer de Josep M. Prous i Vila, a les rieres de Miró i d’Aragó, i ara avinguda de Sant Jordi.
  • Pla de Sanejament i Reparacions. S’inicia la setmana que ve amb els treballs d’asfaltat als carrils nord de l’avinguda de Sant Jordi. Preveu un cost total de 16.741,32 euros per realitzar, també, actuacions puntuals als carrers de General Moragues, Pintor Tapiró, Amargura i a la rotonda de la carretera de Riudoms amb la T-11.

La regidoria de Via Pública, l’empresa adjudicatària de les obres i el servei de Mobilitat i Circulació de a Guàrdia Urbana es coordinen per tal que els treballs tinguin la mínima afectació en la ciutadania i, en especial, al trànsit de vehicles.

La detecció de les necessitats de millora de l’asfalt es fa a través de canals diversos: la política de proximitat de l’alcalde i el Govern de Reus, que atenen directament les sol·licituds de la ciutadania; el treball sobre el terreny de la Brigada Municipal i del Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana; i dels canals de queixes i suggeriments que té establerts l’Ajuntament.