L’alcalde anuncia la creació de tres noves zones d’aparcament gratuït

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha anunciat aquest dimarts, 18 de desembre, la propera creació de tres noves zones d’aparcament gratuït, amb una capacitat total d’uns 350 vehicles. L’alcalde ha fet aquest anunci durant el tradicional esmorzar de Nadal amb els periodistes que habitualment cobreixen l’actualitat municipal. Les tres noves zones d’aparcament tenen dos objectius: posar noves places d’aparcament a disposició dels residents i oferir aparcaments alternati us a l’entrada de la ciutat a les persones que visiten Reus.

“La ciutat creix i tenim necessitat de nous espais d’aparcament alternatius i gratuïts per donar resposta tant a les demandes de la ciutadania com al creixent número de visitants que tenim a la ciutat”, ha afirmat l’alcalde.

La zona d’aparcament més gran de les tres noves que es faran serà a l’avinguda del Països Catalans, tindrà capacitat per a uns 275 vehicles. L’Ajuntament hi executarà treballs de compactació del terreny, amb una solució final semblant a la de l’aparcament de l’escola Pi del Burgar.

Les altres dos zones d’aparcament s’obriran en solars situats al carrer de Sor Lluïsa Estivill, amb capacitat per a unes 50 places; i al carrer de Falset, amb capacitat per a uns 25 cotxes. En aquest dos solars l’Ajuntament hi realitzarà treballs d’asfaltat.