L’Ajuntament col·labora amb la recollida solidària de joguines dels treballadors d’FCC

S'han habilitat diversos punts a dependències municipals i al Centre Comercial la Fira per a la recollida, que es farà fins al 20 de desembre

Imatge de la campanya de recollida de joguines de l'empresa FCC de Reus.

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Medi Ambient i de Desenvolupament Urbà i Via Pública, col·labora amb la campanya de recollida de joguines que organitzen aquest Nadal els treballadors de l’empresa FCC a Reus, amb la participació del Centre Comercial La Fira.

La regidoria de Medi Ambient s’implica en aquesta iniciativa solidària amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la possibilitat d’allargar la vida útil de les joguines en bon estat, donant-les i reutilitzant-les. A més, la campanya té el doble objectiu de recollir joguines per donar-les a nens i nenes sense recursos.

Fins al 20 de desembre, s’han habilitat diferents punts de recollida de joguines en dependències municipals i al Centre Comercial La Fira perquè tant els treballadors de l’Ajuntament com la ciutadania en general que vulgui pugui participar en la campanya. Les joguines es lliuraran a la Creu Roja que els donarà a nens i nenes sense recursos.

En les darreres edicions de la campanya s’han recollit entre 200 i 460kg de joguines. Les joguines han d’estar en molt bon estat, que no li faltin peces i si pot ser en el seu embalatge original.

Els punts de recollida s’han instal·lat a diversos edificis d’administració i serveis de l’Ajuntament com el Palau Municipal, l’antic Hospital Sant Joan, Serveis Territorials, Gestió Econòmica – Hisenda, la Casa Rull, Aigües de Reus, el Pavelló Municipal, les oficines de Reus Mobilitat, els mercats Central i del Carrilet i aquest any s’incorpora el Centre Comercial La Fira. També es podran dipositar a les instal·lacions de FCC a Reus.