L’Ajuntament adquireix dos vehicles patrulla per a la Guàrdia Urbana

Substitueixen els dos vehicles patrulla que tenien més de 14 anys d'antiguitat

L’Ajuntament de Reus ha adquirit dos vehicles patrulla logotipats per al servei operatiu de la Guàrdia Urbana, en la modalitat de compra. Els vehicles policials adquirits substitueixen els dos vehicles patrulla que tenien més de 14 anys d’antiguitat i que es van haver de donar de baixa per l’elevada despesa que generaven les seves reparacions.

Els dos vehicles patrulla han estat equipats amb material específic policial, com ara elements homologats per al trasllat de detinguts de forma segura, pont de llums i sirenes, emissora connectada a la xarxa RESCAT, armilles antibales, mascaretes antigàs, etc.

Els vehicles policials s’han retolat mantenint la mateixa imatge dels vehicles que té actualment la Guàrdia Urbana, i seguint les normes d’imatge corporativa de l’Ajuntament de Reus.

Aquesta adquisició ha suposat una inversió de 77.067,48 euros. Amb el mateix concurs públic de licitació, també es va adjudicar un altre vehicle no logotipat, aquest amb motor híbrid i canvi automàtic, amb un cost de 15.178,00 euros, que també s’ha incorporat recentment a la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana.