La Guàrdia Urbana incorpora dos nous cotxes patrulla híbrids

Els vehicles estan dotats d’un equip desfibril·lador

Carles Pellicer i la regidora de Seguretat i Convivència, Dolors Vázquez amb un agent de la Guàrdia Urbana de Reus. Foto: Laura V-M.

Dos nous cotxes patrulla híbrids s’incorporen a la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana seguint amb la implementació que es va dur a terme el passat mes de febrer amb una nova furgoneta d’atestats. En total són 26 els cotxes i furgonetes, i 17 motocicletes les que formen part de la flota de vehicles policials.

La regidora de Seguretat i Convivència, Dolors Vázquez, ha esmentat que els nous vehicles són híbrids d’acord al criteri que impulsa l’Ajuntament de Reus de promocionar la mobilitat rodada amb combustibles alternatius. D’altra banda ha destacat que els vehicles estan dotats d’un equip desfibril·lador i equipats amb material policial, equipament per a detinguts, emissora adaptada per a la xarxa RESCAT, i antena GPS, entre altres.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha deixat clar que l’objectiu del nou govern és la seguretat, i per aquest motiu volen ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana per tal d’ampliar la ràtio de patrullatge a peu pels carrers de la ciutat.

L’adquisició dels dos cotxes ha tingut un cost de 87.681,39 euros.