La fira exproReus obre les seves portes

A les 11 del matí han arribat els primers visitants

Aquest matí la fira multisectorial exproReus ha obert les seves portes. A les 11 del matí han ingressat els primers visitants de la fira. Tot i així, la inauguració oficial no es realitzarà fins aquesta tarda, a les sis. L’encarregat d’inaugurar la fira será el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré. L’acte es desenvoluparà al vestíbul de firaReus en un espai en el qual s’ha instal·lat una exposició retrospectiva dels 75 anys de firaReus.

Els parlaments aniràn a càrrec del president del Comitè Organitzador d’exproReus, Xavier Colom; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré. Un cop finalitzats, es farà un recorregut per les instal·lacions de la Fira de Fires.

L’horari d’exproReus és d’11 del matí a 9 del vespre (la zona del Tasting Village estarà oberta fins a les 11 de la nit). El preu de l’entrada és de 3 € i els menors de 7 anys i les persones jubilades amb Targeta Daurada de Reus, no paguen entrada. Si vols més información sobre la programació, pots consultar aquest enllaç.